azie's FotoPage

By: ayah bonda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 09:21 Email | Share | | Bookmark
kawan opis

ha ni ade lagi picture keng kawan .... kak AIDA sorry u cuti la mase i snap gambar kengkawan....... takpe-takpe nanti azie snap picture lagi yek....



Monday, 23-Feb-2009 09:17 Email | Share | | Bookmark
kat ofiss

tiba-tiba gatal je tangan nap snap picture kawan-kawan kat ofis. kengkawan semua jangan marah ye gambar u all ade dlm fp i...... saje je asyik gambar umah n hadif je......... kan tiba tiba nak ngusik kak kiah n kak hepy lak..


Thursday, 5-Feb-2009 03:59 Email | Share | | Bookmark
hias menghias lagi

 
 
 
View all 6 photos...






dah lama tak update fp... ida camne ok tak lampu ni.. tq ida dapat jugak aku hiaskan meja bulat aku ni dengan lampu ni... tak sia-sia tau...

tak pandai betul lah nak hias rumah ni... kalau ikitkan hati nak hias ruang makan ni dengan warna MERAH.,, tapi tak terbeli beli lagi hiasan warna merahh.....

ruang rehat setelah penat bekerja seharian..... ni lah jugak tempat HADIF akmal landing untk minum susu.... tu sofa bonda tu buakn main lagi yek hadif ngan ayah lanyak buat tempat gusti amboiiii....


Tuesday, 2-Dec-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark



anak bonda Hadif Akmal


Wednesday, 12-Nov-2008 08:36 Email | Share | | Bookmark
Ha ha gambar picnic lagiiii jangan marahhhhhhhhh.........



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net